Autóüveg fóliázás

Az Armolan fóliái védik Önt és mindent, ami értékes Önnek, a káros UV sugárzás és az üvegtörés okozta sérülések ellen.

Armolan Professzionális üvegfóliák

Az évek során az Armolan arra törekedett, hogy az ügyfeleik a világ minden tájáról kiváló termékeket és szolgáltatásokat kapjanak. Utunk lehetővé tette számunkra, hogy az egyik legnagyobb nemzetközi szállítói és forgalmazói legyünk a különböző autó-, épület- és kereskedelmi üvegfóliáknak.

Professzionális autóüveg fóliák

Az üvegfóliázás technológiai fejlődésének nagy vívmánya: védőfóliák alkalmazása autóüvegeken. Az Armolan ilyen típusú fóliái védelmi és kényelmi funkciókat is nyújtanak az egyéni megjelenés mellett. Használatukkor egyértelműen észrevehető a ragyogás csökkenése, ezzel biztosítva a biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlen zavartalan kilátást.

Magasabb szintű biztonság

Korunkban a gépkocsi biztonsága egyre fontosabb szemponttá válik. Az autóipar legújabb fejlesztései jelentősen szigorítják a biztonsági előírásokat.

Ezt a biztonsági szintet tovább növelheti Armolan autófóliák telepítésével. Üvegszínező fóliáink kényelmet és biztonságot nyújtanak az utastérben tartózkodók számára.

A gépkocsi tulajdonosok számára számos ok lehet, amiért érdemes befektetniük az autóüveg fóliák telepítésébe. Azok az idők elmúltak, amikor csakis esztétikai megfontolásból választották ezt a megoldást.

Manapság szinte mindegyik autógyártó ajánl gyárilag színezett autóüvegeket. Legtöbb esetben ezek az üvegek csak kismértékű UV védelmet biztosítanak. Ennek következtében például az utastérben tartózkodó gyerekek csaknem védtelenek az UV sugárzás ellen. Ezenfelül a gyárilag színezett üvegek egyáltalán nem nyújtanak védelmet üvegtörés esetén. Oldalirányú ütközés esetén rendkívül magas a kockázata a szétrepülő üvegszilánkok okozta sérüléseknek.

A megoldás a fenti problémákra a profeszionális üvegfóliák jelentik. Az üvegtörés okozta sérülések kiküszöbölése mellett a káros UV sugárzás akár 99 %-át elnyelik.

Gondoskodunk az Ön kényelméről

A jobb hőszigetelési tulajdonságnak köszönhetően csökkenti a fűtési/hűtési rendszerek energiafogyasztását. A hideg évszakokban a professzionális színező fóliák aká 30 %-kal is csökkenthetik az üvegfelületeken keresztüli hőveszteséget, valamint nyaranta az autó utasterét érő hő jelentősen mérsékelhető ezek alkalmazásával.

Armolan Professzionális autóüveg fóliák műbizonylattal, 10 év garanciával.

Időpontigénylés

Az alábbi űrlap segítségével is tud időpontot foglalni szolgáltatásainkra.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!Személyes adatok

!
!
!

Szolgáltatás és időpont

* Milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni?:
!
!
!
!
!!

CAPTCHA


« Vissza az előző oldalra!

Norby Fólia autófóliázás autópolírozás - Magyar