Karosszéria fóliázás - Car Wrapping

Az autócsomagolás, vagy angol szóval car wrapping az autó teljes, vagy részleges speciális autófóliával történő bevonását jelenti. A dekorációs fóliák lehetővé teszik, hogy a saját, egyedi ízlésére formálja járművét.

A felületi minták széles választékának és a fóliatekercs szélességének köszönhetően Ön akár a teljes járművet is bevonhatja, igénye szerint válogatva a színek és minták között. Ha Ön úgy kívánja, egyedi külsőt adhat járművének olyan közkedvelt részeken, mint például a visszapillantó tükrök, első légbeömlők stb.

A jármű belsejének stílusa is megváltoztatható, használjon karbonszálas, faerezetes, rozsdamentes acél vagy akár bőr mintázatú fóliát, a lehetőségek tárháza igen széles. Lehetőség van láthatatlan karosszéria védő fólia felhelyezésére, amely megvédi a gyári fényezést a felverődő kavicsok és karcolások okozta sérülésektől.

Ez a technika a fényezéssel ellentétben gyorsabb, olcsóbb és maradandó sérülés nélkül eltávolítható, ugyanakkor tartós és esztétikus védelmet biztosít az autónak. Kitűnő megoldás azoknak, akik nem tudják kocsijukat hosszú időre nélkülözni, egyedi megjelenést szeretnének biztosítani neki, valamint a környezeti hatásoktól is óvni akarják (Pl. UV sugárzás, karcolás, kavicsfelverődés) és még az autó eredeti színét is meg akarják tartani.

Az autófóliázás mellett érvek:

  • gyorsabb, mint a fényezés
  • olcsóbb
  • nagyfokú védelmet nyújt, mert a fólia gyári fényezésre kerül rá, így dupla védelmet ad a környezeti hatások ellen
  • könnyen, gyorsan és a karosszéria megsértése nélkül eltávolítható bármikor, alatta megmarad az autó eredeti színe (nem utolsó szempont céges autók esetében, vagy eladáskor).

Időpontigénylés

Az alábbi űrlap segítségével is tud időpontot foglalni szolgáltatásainkra.

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!Személyes adatok

!
!
!

Szolgáltatás és időpont

* Milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni?:
!
!
!
!
!!

CAPTCHA


« Vissza az előző oldalra!

Norby Fólia autófóliázás autópolírozás - Magyar